
به گزارش پایگاه خبری پیک چاپار: دکتر امرالله شریفی در گفت وگو با وبدا در همدان، با تأکید بر اهمیت تعادل در تغذیه در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: پرخوری در وعده سحری توصیه نمیشود، چراکه برخی افراد برای جلوگیری از احساس گرسنگی در طول روز اقدام به مصرف بیش از حد غذا میکنند، که این امر میتواند منجر به مشکلات گوارشی شود.
وی مهمترین عارضه پرخوری در وعده سحری را رفلاکس معده دانست و تأکید کرد: برای جلوگیری از کمآبی بدن، لازم است سبزیجات و میوهها در وعده سحری گنجانده شوند. همچنین، مصرف غذاهای پرچرب در این وعده باید محدود شود، زیرا میتواند احتمال بروز رفلاکس معده را افزایش دهد.
راهکارهای پیشگیری از رفلاکس معده در ماه رمضان برای افراد روزدار:
رای جلوگیری این عارضه، از پرخوری و مصرف غذاهای پرچرب در این وعده خودداری شود.
وعده افطار به دو بخش تقسیم و از مصرف همزمان شام و افطار پرهیز شود
خواب پس از سحری و افطار ممنوع چون میتواند منجر به مشکلات گوارشی شود.
در برخی موارد، فروشندگان برای پنهان کردن کهنگی آجیل، از رنگهای مصنوعی استفاده میکنند که میتواند سلامت مصرفکنندگان را به خطر بیندازد.
روزهداران به تغذیه سالم و طبیعی روی بیاورند و از مصرف مواد غذایی ناسالم، بهویژه خوراکیهای پرچرب و فرآوریشده، خودداری کنند.
رعایت مصرف تنقلات به دلیل هم زمانی نوروز و ماه رمضان:
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه به مصرف تنقلات و شیرینیها در ایام عید اشاره کرد و گفت: با توجه به کالری بالای این خوراکیها، افرادی که به کنترل وزن خود اهمیت میدهند باید در مصرف آنها تعادل را رعایت کنند؛همچنین، برخی آجیلهای رنگی که اخیراً محبوب شدهاند، ممکن است حاوی مواد افزودنی نامناسب باشند.
شریفی خاطرنشان کرد: در برخی موارد، فروشندگان برای پنهان کردن کهنگی آجیل، از رنگهای مصنوعی استفاده میکنند که میتواند سلامت مصرفکنندگان را به خطر بیندازد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان، اصل تعادل در مصرف مواد غذایی و پرهیز از پرخوری باید رعایت شود، روزهداران باید به تغذیه سالم و طبیعی روی بیاورند و از مصرف مواد غذایی ناسالم، بهویژه خوراکیهای پرچرب و فرآوریشده، خودداری کنند.
پایان خبر/
کد خبر: 18150 - منبع خبر: webda.ir